(Trainings)acteur

Ik ben trainingsacteur (rollenspelacteur) en heb mij gespecialiseerd in het spelen van rollenspelen (ofwel simulaties) binnen trainingen of assessments. Ook kan ik worden ingehuurd als mystery guest (bij een onderdeel van een onderzoek).
Ik maak gebruik van alle gangbare acteertechnieken en improvisatie en zet deze in om een educatief doel te bereiken. Ik reageer op het gedrag en de manier van communiceren van de cursist/trainee. Dit alles volgens de communicatieve principes ‘actie-reactie’, ‘oorzaak-gevolg’, ‘zenden-ontvangen’. Naast het spelen van een personage, geef ik ook ook feedback aan de cursist over hoe ik mij voelde in het rollenspel (voelde ik me gehoord, getroost, bedreigd etc.). Deze feedback wordt zowel tijdens het spel als ná een rollenspel (simulatie) gegeven.

Opdrachtgevers: o.a. Haagse Hogeschool, Hogeschool Utrecht, AQ Services/Mystery shopper

De ‘gewone’ acteur
Ook ben ik ‘gewoon’ acteur en speel ik in theatergezelschappen of solo-mio.
Vaker speel ik rollen in een eigen productie.

Verder ben ik als acteur (typetje) te boeken om een evenement of productpresentatie ‘op te leuken’. Want daar wordt het er echt van.. leuker!
Ik presenteer, zing (desnoods ;-), vertel een mooi verhaal, vermaak kinderen (van alle leeftijden ;-) of zorg voor spektakel, opschudding of juist rust…
The sky is really the limit! Sillyously…