Theatermaker

Ik ben (kinder) theatermaker. Ik werk vaak alleen, maar ook samen met collega acteurs/clowns waarmee ik een warme relatie heb opgebouwd. We houden van ons vak en van elkaar, we zijn verbonden en dat is voelbaar en zichtbaar. Verder heb ik een groot netwerk als het gaat om organisatie van (theater) festivals en voorstellingen. Te denken valt aan clowns, zangers/zangeressen, koks, schmink artisten, jongleurs, PR-meisjes (of jongens), levende etalagepoppen…

Ik heb diverse acts gemaakt voor op festivals, waaronder ‘Spirit u al’, ‘Droombeleving’ en ‘Snack a Track’
Vraag naar de (vele) mogelijheden. Ik maak voorstellingen/acts in opdracht, met een thema en zorg voor een totaalbeleving!

Zintuigen theater
Ook maak ik toegankelijk interactief- en zintuigentheater (echt voor iedereen, niemand uitgezonderd). Ik laat mij inspireren door de belevingswereld van mijn publiek. Ik leg contact met mijn publiek door gebruikmaking van een zintuiglijk ervaarbaar verhaal. Hierdoor ontstaat verbinding… magie… Fantasie komt tot leven!

Poppentheater
Soms spelen poppen een bijrol in mijn theaterproducties en soms spelen zij hier de hoofdrol in. Ik maak poppentheater op maat.  Wilt u een bepaald thema aan de orde laten komen ? Dan heb ik voldoende (hand)poppen, decors en een pedagogische achtergrond om een passende voorstelling te maken. Poppen communiceren rechtstreeks met kinderen, daar komt geen volwassene aan te pas (nou ja, bijna niet, behalve ik dan natuurlijk) De magie van poppenspel is enorm…. Maar dat wist u natuurlijk al :-)

CSC_2695

DSC_2642